Hv.:piskótalap
30 dkg túró
1 dl tejszín
porcukor
1 ek zselatin
0,5 dl víz
idénygyümölcs
A süteményhez szükségünk lesz egy 18 cm-es kerek formában sült, 2 tojásos vizes piskóta, de ennek a fele is elegendő. A túrót összekeverjük ízlés szerint porcukorral, felverjük a tejszínt, majd a beleforgatjuk. A zselatin a vízzel felmelegítjük és a krémbe keverjük. A tortakarikát a piskóta köré csatoljuk, rákenjük a krémet és ízlés szerint gyümölcsökkel díszítjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.