Két tojást habosra keverünk 10 dkg cukorral, 2 ek mézzel, 1-1 ek vízzel, olajjal és citromlével, majd hozáadunk 10 dkg sima és 6 dkg teljes kiörlésű lisztet valamint 1 teáskanál sütőport, fahéjat és szegfűszeget ízlés szerint. Ehhez a masszához hozzákeverünk 16 dkg reszelt répát, majd egy kizsírozott, kilisztezett vagy sütőpapírral kibélelt 28 cm-es kerek formába öntjük és aranybarnára sütjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.