Hv.: 30 dkg csokoládé
20 dkg margarin
15-15 dkg barna és fehér cukor
3 tojás
15 dkg liszt
A csokoládét a margarinnal együtt vízgőz fölött összeolvasztjuk.
Majd belekeverjük a két féle cukrot, ha kissé kihűlt a tojásokat és a lisztet. A masszát közepes méretű tepsibe(15*25cm) öntjük és fontos, hogy addig sütjük, amíg a tészta széle már nem, de a közepe még ragad a hurkapálcikához. Kihűlten szeleteljük!
Az igazi browniet a legtöbb ember egyszerűen imádja, így ajándéknak is tökéletes:) Bárkinek, bármilyen alkalomra.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.